Om

Hei,
og velkommen til min digitale hobby-blogg. Denne vil inneholde steg-for-steg-innlegg, inspirasjon og andre DIY-innlegg hvor hoveddelen blir laget digitalt (men printes ut og lages til noe håndfast).

Jeg som skriver denne bloggen heter Ellinor, er 30 år og bor i Ski sammen med mann og en liten sønn. Den personlige bloggen min kan du lese på spesiellinor.no.

Jeg liker å være kreativ, jeg lager både kort, fotoalbum og pynt til diverse anledninger. Men desverre er jeg ikke særlig stødig på hånden eller flink til å tegne, derfor elsker jeg ting som kan gjøres digitalt 🙂 Hjemme har jeg både laserprinter, fotoprinter, en digital kuttemaskin og scanner som jeg bruker flittig.

Minner er noe jeg liker å ta vare på, men vanlig scrapbooking var ikke helt riktig for meg, derfor gjør jeg såkalt «lommescrapping» (Project Life) som ligner mer på et vanlig fotoalbum med lommer i forskjellige størrelser og så pynter jeg bildene digitalt.

Jeg elsker også å ta bilder. Jeg har et Caon EOS 6D speilreflekskamera. Så det vil også bli litt om det å ta bilder, og redigering fra er som ikke er proff 🙂

Seng meg gjerne en mail på blogg@spesiellinor.no hvis det er noe du lurer på eller har lyst at jeg skal skrive om 🙂 Eller skjemaet bruk under.

Jeg lager også noe trykksaker på bestilling, se enten min Epla-butikk eller send meg en mail.

Hilsen Ellinor 🙂

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s